Amber de graaf

Ik ben Amber de Graaf, 33 jaar. Ik woon in Haaren met ‘mijn kudde’: mijn vriend Tjerk en onze dochter Nora.

Fira

Fira is mijn paard, een vijftien jaar oude Quarter horse. Wanneer jij daarvoor open staat, helpt ze graag mee aan jouw groei. Samen met andere paarden en twee pony’s, die ook meedoen aan de sessies, staat ze in de wei in Luissel, een gebied vlakbij Boxtel in Noord-Brabant, waar ook de coaching plaatsvindt.

motivatie

Paarden zijn altijd aanwezig geweest in mijn leven. Als jong meisje zocht ik ze al op en vroeg ik mij af: wat wil dit paard mij vertellen? Ik voelde een aantrekkingskracht en merkte dat paarden op me reageren. Ze weten, voelen aan en brengen me bewust én onbewust heel veel. Daardoor ben ik meer in het hier en nu en verruimt mijn bewustzijn en fijngevoeligheid als vanzelf.

Eerder werkte ik als holistisch kinderleidster bij kinderopvang met een holistische en/of antroposofische basis. Een familieopstelling met paarden bracht mij enorme beweging. Het was zó krachtig, dat ik nieuwsgierig werd en dit zelf ook wilde gaan leren.

opleiding

In 2019 behaalde ik mijn diploma systemisch werken met paarden bij de Windopleiding.