Wendy:

“Wat een mooie ervaring om in het weiland tussen de paarden te staan en een onderdeel van de kudde te zijn. De paarden voelen aan wat er nodig is en komen in beweging. Bijzonder om te zien was dat de paarden in het aangrenzende weiland ook mee gingen doen aan de coaching!

De begeleiding van Amber voelde warm en vertrouwd. Het heeft mij weer in beweging gebracht. Dankjewel Amber!”

bjorn:

“Ambers hartelijkheid en gastvrijheid deden me meteen ontspannen. Het is mooi om te zien hoe Amber haar passie met anderen deelt. Wat het contact met paarden met processen van mensen kan doen is geweldig. Door Amber en de paarden kwam ik in een situatie terecht waarin ik antwoord kreeg op mijn vraag: hoe zet ik mijn bedrijf stap voor stap op de kaart? Er is echt iets in beweging gebracht, op bewust en onbewust niveau. Dankjewel Amber, dankjewel paarden!”

Joëlle:

“Mijn ervaring met de paardencoaching door Amber kan ik samenvatten als vertrouwd, veilig, verrassend, rustig en bevestigend.

Bij aankomst gaf Amber mij meteen een heel veilig en vertrouwd gevoel. Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen waardoor er een fijne en gemoedelijke sfeer ontstond. Het was bijzonder om te zien hoe de paarden reageren op mij als persoon. Amber kon de gebeurtenissen in de wei treffend vertalen naar actuele issues in mijn leven. Dit was een goede spiegel waar ik direct iets mee kon. Ik heb de sessie van het begin tot het einde als zeer prettig ervaren. Amber en de paarden hebben mij dat extra zetje gegeven dat ik nodig had om weer verder te komen.”

Linda:

“Amber nam me vol vertrouwen mee in de oefening. Ze is goed in het lezen van lichaamstaal van de paarden waarmee ze werkt. Ook ziet ze de verbindingen binnen het grotere plaatje waardoor ze mij kon helpen om in de spiegel te kijken.

Amber staat helemaal achter wat ze doet. Ze heeft eerbied voor de taal die paarden spreken door juist uit de woorden te blijven. Ik voelde me erg op me gemak! Het was fijn om na afloop even stil te staan bij de ervaringen. Verder is Luissel een prachtige omgeving voor een sessie!”